Antalya U19 Ligi’nde şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor futbolcu ve teknik heyeti, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ederek, şampiyonluk kupasını hediye etti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya U19 Ligi’nde şampiyon olan teknik heyet ve futbolcuları makamında kabul etti. Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ayhan Abay, Konyaaltı Belediyespor Teknik Direktör Feridun Öten, teknik heyet ve futbolcuların hazır bulunduğu ziyarette Başkan Muhittin Böcek, başta teknik ekip olmak üzere tüm oyuncuları tebrik etti. Başkan Böcek, genç sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını ifade etti.
Başkan Böcek, “Genç sporcularımızın başarısı bizlerin amatör sporu ve sporcuyu destelemek konusunda ne kadar doğru bir adım attığımızı gösteriyor. Bu başarıda katkısı olan herkesi kutluyorum. İnanıyorum ki sizler ilerde daha büyük başarıya imza atacaksınız. Ancak futbol hayatınız süresince eğitimlerinizi hiç aksatmayın. Alacağınız eğitim ile futbol hayatınızı taçlandıracaksınız” dedi. Başkan Muhittin Böcek, futbolcu ve teknik heyete altın hediye etti. Teknik Direktör Feridun Öten ise Başkan Böcek’e şampiyonluk kupasını hediye etti. U19 Ligi Antalya Şampiyonu Konyaaltı Belediyespor, 5-8 Mayıs günleri arasında oynanacak U19 Ligi Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek.