Konyaaltı Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali ve 2. ATM Parkı Projeleri’nin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Yaşlıların gündüz kreşte vakit geçirip akşamları ise evlerine geri dönmeleri prensibiyle hayata geçirilen Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali’nde inşaat çalışmaları tamamlandı. 5 milyon liraya mal olan Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali kısa süre içinde hizmete açılacak. Bununla birlikte Siteler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 2. ATM Parkı da vatandaşın kullanımına açıldı.

Türkiye’ye örnek projeler

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, özellikle çalışan ailelerin gündüz saatlerinde zaman ayırmakta güçlük çektikleri yaşlı kimselerini bu tesiste günü birlik ağırlayacaklarını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, yapımı tamamlanan Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali’ni kısa süre içinde hizmete açacaklarını müjdeledi.

ATM Parkı hizmete açıldı

Liman Mahallesi’nde hizmete açıldığı yıl Türkiye genelinde büyük beğeni toplayan ve birçok yerel yönetime örnek oluşturan ATM Parkı’nın ikincisi Siteler Mahallesi’nde hayat buldu. Yapımına geçtiğimiz aylarda başlanan ve kısa süre içinde tamamlanan ATM Parkı, oldukça şık ve modern tasarımıyla da dikkat çekiyor. Çevrede gelişi güzel noktalarda bulunan bankamatiklerin ATM Parkı’na alındığını dile getiren Muhittin Böcek, 13 ATM kapasiteli parkın vatandaşlar tarafından da büyük beğeni aldığını bildirdi.