Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kumluca Belediyesi Günay Sahil Tesisleri’nde uçurtma festivali düzenlendi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca Belediyesi Günay Sahil Tesisleri’nde gerçekleştirilen uçurtma festivaline katılan vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılan 500 uçurtma gökyüzüne havalandı. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti İlçe Başkanı Arif Yavuzer, Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran’ın da hazır bulunduğu uçurtma festivalinde çocuklar gönüllerince eğlenerek uçurtmalarını uçurdular.
Uçurtma festivaline katılan çocukların mutluluğuna ortak olmak isteyen Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da, çocukların uçurtmalarının hazırlanması ve uçurulmasında çocuklara yardımcı oldu. Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, Pazar günü güzel havayı da fırsat bilerek, çocukların aileleriyle birlikte vakit geçirerek eğlenmeleri amacıyla böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini söyledi. Vatandaşların etkinliğe gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını ifade eden Evran, “Bugün burada çocuklarımızın eğlenceli hoşça vakit geçirmeleri amacıyla bu etkinliği düzenledik. Etkinliğimize katılanlara 500 adet uçurma dağıtıldı. Çok güzel bir etkinlik oldu, emeği geçenlere ve etkinliğime katılan ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Çocuklarıyla birlikte uçurtma festivaline katılarak uçurtma uçuran ailelerde etkinliğin çok güzel olduğunu, çocuklarıyla birlikte eğlenceli vakit geçirdiklerini söylediler. Çocuklarda etkinlikten duydukları memnuniyeti, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek ifade ettiler.