ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Manavgat ilçesi merkezli Hayallerimin Elinden Tut projesi kapsamında bir hafta önce Kars Arpaçay ilçesi Şehit Ercan Gökçek İlkokulu öğrencilerine gönderilen kıyafet, ayakkabı, okul çantası, oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemeleri çocuklara ulaştı.
Listelerinde 2’si Manavgat’tan olmak üzere toplam 7 okul bulunduğunu belirten Hayallerimin Elinden Tut projesi Proje Sorumlusu Rabia İnci Özen, "Yardımsever vatandaşlarımızın destekleriyle bizlere ulaşıp destek isteyen tüm okullara yardımları ulaştırmaya çalışacağız. Aynı zamanda projemizin asıl amacı olan çocukların hayallerinin gerçek olması hususunda da çalışmalarımız devam ediyor. Hayallerini bizlere ulaştıran ve Hayallerimin Elinden Tut diyen çocuklara el uzatacağız. Bu bağlamda Manavgat halkından hatta tüm Türkiye’den destek bekliyorum" diye konuştu.
Özen, aynı zamanda Arpaçaylı öğrenciler için seferber olan Manavgat halkına ve kargo masraflarını üstlenen emekli öğretmen Berin Küçük’e teşekkürlerini iletti.
Kars Arpaçaylı çocuklar ve okulun öğretmenleri, yollanan yardımlardan ötürü Hayallerimin Elinden Tut projesi vesileyle tüm Manavgat’a teşekkür etti. Öğretmenler oyuncaklara ve hediyelere kavuşan çocukların fotoğrafını da paylaştı.
Yurdun dört bir yanına ulaşmaya çalışan Hayallerimin Elinden Tut projesi, destek bekleyen tüm okullara ellerini uzatmaya gayret gösteriyor.