Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Manavgatspor, yeni sezon hazırlıklarını Evrenseki’de bulunan tesislerinde sürdürüyor.
2016-2017 sezonunda Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Manavgatspor, 3 Eylül Cumartesi günü oynayacağı Van Büyükşehir Belediye karşılaşmasının hazırlıklarını Evrenseki Mahallesinde bulunan kendi tesislerinde sürdürüyor.
Geçen yılki kadrosundan Onur Özcan, Baran Yardımcı, Hüseyin Baş, Erkan Güney ve Mesut Gül ile yollarını ayıran Manavgatspor, Fenerbahçe u-21 takımından kaleci Anıl, Kayseri Erkiletspor’dan Santrfor Kazım, Sancaktepe’den Stoper Hakkı, Akdeniz Belediye’den Forvet Mücahit, Kızıltepe Belediye’den Stoper Nimet, Akçakale’den Ortasaha Öner ve altyapı’dan profesyonel yaptığı kaleci Batuhan’ı kadrosuna kattı.
Manavgatspor ayrıca kaleci antrenörü olarak Antalyaspor’un eski kalecilerinden Ayhan Yakar, Yardımcı Antrenör olarak ta Sancaktepe’den Ersin Akılveren ile anlaştı.
Manavgatspor Kaptanı Anıl Yıldırım, 2016-2017 sezonu öncesinde takımdan ayrılan oyuncuların yerine genç yeteneklerin kadroya dahil edildiğini belirterek “Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız sezonun ilk karşılaşması olan Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında taraftarlarımızı takımlarını desteklemeye çağırıyoruz” dedi.
Yeni sezon öncesinde iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirten Manavgatspor Kulüp Başkanı Mahmut Şeker, “Bazı arkadaşlarımız aramızdan ayrılmasına rağmen geçen yılki takımımızın iskeletini koruduk. Genç ve yetenekli arkadaşlarımızı kadromuza dahil ettik. Genç bir kadro oluşturduk. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız uyum sürecini kısa sürede aşmış bulunuyor. Tek üzüntümüz Ferhat Gerger’in hazırlık kampında geçirdiği sakatlık. Çapraz bağlarından sakatlanan Ferhat geçirdiği ameliyatın ardından 6 ay arkadaşlarından ayrı kalacak.”