Antalya’nın Manavgat ilçesi’nde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Müdürü Salim Aksoy’a Cuma günü kimliği belirsiz bir kişi tarafından yapılan saldırı, oda başkanları tarafından kınandı.
Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi hizmet binasında Kooperatif Müdürü Salim Aksoy’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yapılan saldırıyı kınarken, saldırının fail veya faillerinin en kısa sürede bulunacağına inandıklarını dile getirdiler.
Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nazif Bıyıklıoğlu, Salim Aksoy’un kimliği belirsiz bir kişinin saldırısına maruz kaldığını belirterek “Yapılan iğrenç saldırı kooperatifimize, yönetim ve disiplin kurulumuza yapıldığı aşikardır. Bu tür zorbalıklar, kaba kuvvet ancak cahil insanların, eğitimsiz kişilerin başvuracağı yöntemlerdir. Bu saldırının faillerinin en kısa zamanda yakalanacağına, adalet önünde hesap vereceklerine, cezasız kalmayacağına olan inancımız tamdır” dedi.
Bıyıklıoğlu, “Kooperatifimizin başarılarına gölge düşürmeye çalışmak, lekelemeye kalkışmak, toplumda itibarı sıfırlanmış bireylerin işidir. Bu tür heyezanlara ve saldırılara asla sessiz kalmayacağımızı, taviz vermeyeceğimizi belirtiriz. Müdürümüz Salim Aksoy’a yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz.”