Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Başbakanlıkta yapılan istişare toplantılarını değerlendiren MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, toplantıların çok verimli geçtiğini belirterek toplantılarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a güçlü bir ekonomi ve güçlü bir demokrasi için daha da çok çalışma sözü verdiklerini söyledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Oda ve Borsa Başkanları TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile istişare toplantısı yaptı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Başbakanlık, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ın da aralarında bulunduğu 365 Oda ve Borsa başkanı tarafından ziyaret edildi. Ziyaretin ardından TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa başkanlarıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Burada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başkan Hisarcıklıoğlu birer konuşma yaptı.
“Güçlü bir ekonomi ve güçlü bir demokrasi için daha da çok çalışma sözü verdik”
Ankara TOBB İkiz Kuleler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Başbakanlıkta yapılan istişare toplantılarını değerlendiren MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, toplantıların çok verimli geçtiğini belirterek toplantılarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a güçlü bir ekonomi ve güçlü bir demokrasi için daha da çok çalışma sözü verdiklerini söyledi. Toplantıda 365 Oda ve Borsa olarak Türkiye genelinde hain darbe girişimi karşısında ilk saatlerden itibaren çok iyi bir duruş sergilediklerinin konuşulduğunu kaydeden Boztaş, kendilerinin de hain darbe girişimine karşı ilk tepkiyi koyan Oda başkanlarından birisi olduğunu hatırlattı.
"En büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefi için çok çalışacağımıza söz verdik"
MATSO ve TOBB’a bağlı 365 Oda ve Borsa olarak geçmişte olduğu gibi gelecekte de demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz diyen Başkan Boztaş, “ Ülkemiz ve Manavgat’ımızın tüccar, sanayici ve üreticileri olarak, daha güçlü bir ekonomi için, hiçbir kesintiye uğramadan yola devam etmek azmindeyiz” ifadelerine yer verdi. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı olan 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi içine girme hedefine de değinen Başkan Boztaş, "İş dünyası olarak bu hedefe güçlü demokrasi ve güçlü ekonomi ile ulaşacağız. Tarihte 16 imparatorluk kurmuş ve kıtalara hükmetmiş Türk Milleti olarak 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi hedefine ulaşmak için canla başla çalışacağız. İş dünyası olarak dün olduğu gibi yarında demokrasiden, milletimizden devletimizden yana olmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımıza cumhuriyetin 100’üncü yılı olan 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefi için çok çalışacağımıza söz verdik” dedi.