Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, Başbakanlık tarafından, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan vatandaşların ailelerine yönelik başlatılan yardım kampanyasına destek olma çağrısında bulundu.
Başbakanlık tarafından 25 Temmuz 2016 tarih ve 29781 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2016/18 sayılı genelge ile “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası” başlatıldı. Başbakanlık tarafından yayımlanarak tüm kurumlara gönderilen genelge TOBB ve Manavgat Kaymakamlığı vasıtasıyla MATSO’ya da geldi.
“15 Temmuz Dayanışma Kampanyası” için MATSO Başkanı Ahmet Boztaş destek çağrısında bulundu. MATSO olarak kampanyaya kurumsal anlamda gerekli kurullardan geçirdikten sonra destek verecekleri kaydeden Boztaş, Oda üyelerini ve iş insanlarını yardım kampanyasına destek olmaya davet etti. Boztaş, “15 Temmuz gecesi darbecilere karşı canları pahasına karşı koyan şehit ve gazilerimizin ailelerinin kederlerini bir nebzede olsa hafifletmek amacıyla Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına Üyelerimizi ve Manavgatlı iş insanlarımızı destek olmaya davet ediyorum” diye konuştu.