Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nin Genel Müdürü Ümit Boncuklu 9. yıl kapsamında açıklamalarda bulundu. Boncuklu, hastane olarak tüm branşlarda verdikleri üstün tıbbi hizmet ve bakım anlayışını devam ettirme misyonunu aynı şekilde ve geliştirerek sürdüreceklerini söyledi.
9. yaşını kutlayan Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nin Genel Müdürü Ümit Boncuklu, “Hastanemiz hizmet vermeye başladığı günden beri kesintisiz olarak Antalya’mıza, Akdeniz’e ve de tüm Türkiye’ye hizmet vermekte. Hastanemizde bulunan hekim kadrosu ve yapılan hizmetler, ülkemizin dört bir yanından insanımızın hastanemizi tercih etmesine sebep olmakta. Antalya şehrine katkı sağlamanın yanında, ülkenin dört bir yanından gelen insanlara deva olmaya çalışmak da bizim için ayrı bir gurur” dedi.
“Türkiye’nin en çok böbrek nakli yapan hastanesi”
Türkiye’nin en çok böbrek nakli yapılan hastane olduklarını da hatırlatan Ümit Boncuklu, “Tüm ekip hep birlikte, aynı anlayışla sağlık için çalışmaktayız. Prof. Dr. Alper Demirbaş ve ekibiyle yıllardır Türkiye’nin en çok böbrek nakli yapan hastanesi unvanına sahip olarak hizmet veriyoruz. Prof. Dr. Akif Yeşilipek ve yine ekibiyle pediatrik kemik iliği nakil ünitemizde yılda 100 civarında nakil yapılmakta. Prof. Dr. Yener Koç ve ekibiyle de erişkin kemik iliği nakil ünitemizde yılda 75 civarında nakil gerçekleştirmekteyiz” ifadelerini kullandı.
“Ne kadar güçlü bir hekim kadronuz var ise hizmetiniz o kadar güçlü”
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi kadrosuna hem iyi hekimler hem de farklı hizmetler katmak için çalıştıklarına belirten Ümit Boncuklu, “Detayları birçok faktöre bağlı olması sebebiyle, şimdi bu projeleri aktarmayayım. Ama şunu söyleyebilirim ne kadar güçlü bir hekim kadronuz var ise hizmetiniz o kadar güçlü. Ekibe katılan her yeni iyi ve güçlü hekim, sistemi daha da iyileştirmeye katkı sağlıyor. Böylece sunduğunuz hizmetin de kalitesi doğrudan artıyor. Yani kısacası güçlü hekim kadrosu, kaliteyi doğrudan arttırıyor” dedi.