Muratpaşa Belediyesi, Meydankavağı Mahallesi’nin yol ve kaldırımlarını yenilemeye başladı. Meydankavağı Mahallesi’nde toplam 360 bin 580 metrekarelik yol ve kaldırım çalışması yapılacak.
Meltem, Bayındır, Soğuksu, Yıldız, Bahçelievler, Demircikara ve Varlık Mahalleleri’nin yollarını Avrupa standartlarında sıcak asfaltla kaplayan, kaldırımları yenileyen Muratpaşa Belediyesi, Meydankavağı Mahallesi’nde de çalışmalara start verdi. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Meydankavağı Mahallesi’nde toplam; 360 bin 580 metrekarelik yol ve kaldırım çalışması yapacak. Yol ve kaldırım yenilenmesinin ardından turunç fidanları da dikilecek.
69 sokak, 2 cadde
Doğalgaz ve elektrik hattı çalışmaları tamamlanan mahallelerde yol ve kaldırımları yenilemeye devam ettiklerini belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Meydankavağı Mahallemiz’deki 69 sokak ve 2 caddeyi yenileyeceğiz. Bozulan tüm asfalt, freze makinası ile kazınacak. Ardından da; sıcak asfaltla kaplayacağız. Meydankavağı Mahallemizde; 127 bin 283 metrekare kaldırım ve yaklaşık 27 kilometre yol olmak üzere toplam 360 bin 582 metrekarelik çalışma yapacağız” dedi.