Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yüzme branşında yaz dönemi spor okulunu tamamlayan Ermenek ve Zeytinköy Eğitim ve Bilim Merkezi öğrencilerine sertifikalarını düzenlenen törenle verdi.
Muratpaşa Belediyesi’nin kentin sosyo-ekonomik açıdan en dezavantajlı iki bölgesi Ermenek ve Zeytinköy’de hizmete açtığı Eğitim ve Bilim Merkezlerinin öğrencileri, yüzme branşında katıldıkları yaz spor okulundan mezun oldu. Öğrencilere mezuniyet sertifikalarını Başkan Uysal, Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu’nda düzenlenen törenle verdi. Öğrencilerin sloganlarla ‘Barışa taş atanlara karşı dostluğa kulaç atıyoruz’, ‘Başkanım teşekkürler’ yazılı dövizlerle karşıladığı Başkan Uysal, bitmek bilmeyen tezahüratlara öğrencileri alkışlayarak karşılık verdi.
Gece gündüz çalışıyoruz
Muratpaşa Belediyesi’nin kitlesel ve bireysel dallarda sporun her daim destekçisi olduğunu belirten Başkan Uysal, “Verdiğimiz desteğin, bu yönde ortaya koyduğumuz çalışmalarının başarılı sonuçlarını gördükçe gurur duyuyoruz” dedi. Muratpaşa’da çocukların el ele, kardeşçe büyüdüğü bir ortam yakalamak için gece gündüz çalıştıklarını dile getiren Başkan Uysal, “Belediyeciliği sadece yol, sadece park ve sadece temizlik hizmetleri olarak ele almıyoruz. Onu çok önemsiyoruz ama bu yetmiyor bize. Yaşlılarımız, engellilerimiz, meslek ve sanat öğrenmek isteyenlerimiz, üniversite ve TEOG sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz gibi 10 binlerce insanımız için, ihtiyaca göre farklı mutluluklar üretmeye gayret ediyoruz. Ermenek ve Zeytinköy’de Eğitim ve Bilim Merkezlerimizde TEOG sınavına hazırlanan çocuklarımız üstün başarı gösterdi. Bütün çocuklarımızı kutluyorum. Çocuklarımız sadece bizim değil aynı zamanda toplumundur. Sizin çocuklarımız aynı zamanda bizim çocuklarımızdır. O nedenle onlara gösterdiğimiz özen toplum hayatı içinde çok değerlidir” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Uysal, yaz ayları süresince Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu’nda temel yüzme eğitimini tamamlayan öğrencilere sertifikalarını verdi. Başkan Uysal, öğrencilere sporu hayatları boyunca devam ettirmeleri tavsiyesinde bulundu.