Muratpaşa Belediyesi’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştireceği ‘tanıtım günleri’ için son hazırlıklar tamamlandı.
CHP Genel Merkezi’nin sosyal demokrat belediyelerin çalışmalarını geniş kitlelerle buluşturduğu ‘CHP Çalışıyor, Türkiye Kazanıyor’ projesi kapsamında ‘Muratpaşa Belediyesi Tanıtım Günleri’ çarşamba günü başlıyor.
Kılıçdaroğlu açacak
CHP Genel Merkezi’nde 14 Ekim’e kadar devam edecek tanıtım günlerinin açılışını CHP Lideri Kemal Kılıçcdaroğlu yapacak. Saat 15.00’de gerçekleşecek açılışta Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a muhtarlar, sivil toplum örgütleri, iş dünyasının temsilcileri, siyasetçilerle birlikte yaklaşık 200 kişilik heyet eşlik edecek.
Muratpaşa’nın renkleri
Tanıtım Günleri için CHP Genel Merkez girişi ve fuayesinde hazırlıklar tamamlandı. Muratpaşa’nın asfalt plent tesislerinde ürettiği asfaltla ilçenin cadde ve sokaklarında başlayan büyük değişim hazırlanan maketle gösterilirken, 30 yıllık imar sorunun çözüldüğü Kırcami’de kurulacak yeni Antalya, 2 yılda 5 milyon çiçeğin üretildiği ‘Bitki Üretim Tesisi’, Muratpaşa’nın Türkiye’nin nüfusa oranla en fazla mesleki eğitim veren belediyesi unvanına sahip olmasını sağlayan kursları afişlerle anlatıldı.
Bununla birlikte 13 bin metrekare alanda kurulan Türkiye’nin en büyük dernekler yerleşkesi, üniversite öğrencilerine yönelik yurt imkanları, TEOG ve üniversite sınavlarına hazırlık kursları ve daha fazlası CHP Genel Merkez fuayesinde Ankaralılarla buluşmak için bekliyor. Tanıtım Günlerinde Antalya’nın en neşeli bandosu MEST Bandosu, Yaşlı Evi Gümüş Sesler Korosu ve 15 Ekim’de Antalya’da yapılacak Dünya Dans Şampiyonası’na hazırlanan sakinleri Yaşlı Evi Dans Grubu da yer alacak.
Antalya’yı da taşıdı
Muratapaşa Belediyesi, Ankara’ya sadece kendi projelerini değil Antalya’yı da taşıdı. Etkinlikte Antalya’nın yöresel lezzetleri şiş köfte ve piyaz ikilisiyle birlikte turunç reçeli tadım etkinliği de düzenlenecek. Bununla birlikte kentin simge yapılarından tarihi Üç Kapılar’ın maketi de CHP Genel Merkezi’ne yerleştirildi.