Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarıyla bayramlaştı. Toplam 764 bin 894 TL’lik, ikramiye çalışanların hesabına aktarıldı, hizmet alımı yolu ile çalışan personelin maaşları ise Ramazan Bayramı öncesi erken ödenecek.
Muratpaşa Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi; memur, sözleşmeli ve işçi statüsündeki personeline, toplam 764 bin 894 TL’lik ikramiye ödemesi yaptı. İkramiyeler, 405 memur, 29 sözleşmeli personel ve 287 işçi olmak üzere 721 çalışanın hesaplarına aktarıldı. Hizmet alımı yolu ile çalışan personelin, maaşları ise erken ödenecek.
Fen İşleri’nde bayramlaşma
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü işyerinde yatırımcı birimlerin personeli ile bayramlaştı. Bayramlaşmaya, Meclis Üyeleri ve belediye bürokratları da katıldı. Çalışanlar, bayram ikramiyeleri ile maaşların erken ödenmesinden dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür etti. Başkan Uysal daha sonra da hizmet binasında bulunan personelle bayramlaştı.
“Bizi motive eden”
‘Şehrimizi daha iyi yapmaya, komşularımızın yaşamlarını kolaylaştırma adına, alın teri dökerek, hizmet üreterek bugünlere geldik” diyen Başkan Uysal, “Hem ailemi geçindirdim, hem insanlar daha iyi yaşasın, dünya ve ülkem daha güzel olsun diye çaba sarfettim, alınteri döktüm, diyebilmenin onuru, gururu hiçbir şeyde yok bizleri motive eden de işte bu” şeklinde konuştu.
‘Çocuklarımıza tebessüm edelim’
Çalışanlarına, aileleri ve sevdikleri ile güzel bir bayram dileyen Başkan Uysal, “Çocuklarımıza tebessüm edelim, bütün insanlara sevgi ve saygı gösterelim. Bayramdan sonra da; çalışmalarımıza ve daha iyi bir hayat kurma çabamıza kaldığımız yerden devam edelim. Bayramınız kutlu olsun, ailenizin, bütün sevenlerinizin bayramı kutlu olsun.”