Muratpaşa’da kadınlar sabahın erken saatlerinde Demircikara Mahallesi’nde bulunan spor tesislerine gelerek güne sporla başlıyor.
08.30’da bir araya gelen kadınlar, Muratpaşa Belediyesi’nin antrenörleri eşliğinde her dakika temponun daha da yükseldiği egzersizlerin ardından pilatesle sabah sporunu noktalıyor.
Son 2 yılda gerçekleştirilen altyapı yatırımları ve organizasyonlarla nüfusa oranla en fazla kitle sporu yapılan belediye unvanını alan Muratpaşa’da, sonbahar ve kış dönemi spor okullarında eğitimler aralıksız devam ediyor.
Farklı yaş guruplarından çocuklar ve gençlerle birlikte yetişkinlere yönelik kurslar düzenleyen Muratpaşa’da kadınlar, antrenörler eşliğinde yapılan sabah sporuna büyük ilgi gösteriyor. Demircikara Mahallesi’nde bulunan spor tesislerinde kadınlar, spor için saat 08.30’da buluşuyor. Isınma hareketleriyle başlayan sabah sporunda dakikalar ilerledikçe tempo da yükseliyor. Muratpaşa Belediyesi’nin kadınlara yönelik sabah sporu yerde pilates bandıyla yapılan egzersizle sona eriyor.