Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu, yüzmeyi öğrenmek, yüzmek ve su sporları yapmak isteyen herkese hizmet vermeye devam ediyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yüzmek ve spor yapmak isteyen herkese yüzme havuzunun kapılarının açık olduğunu söyledi.
8 kulvarlı Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu’nun, tüm Muratpaşalılar’ın hizmetinde olduğunu ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Her komşumuz, üye olup, pazar günleri hariç her gün 07.00-20.00 saatleri arasında, yüzme havuzumuzdan yararlanabilir. Pazar günleri ise genel bakım yapıldığı için hizmet vermemektedir” dedi.
HAFTANIN 6 GÜNÜ HİZMET
Sağlıklı yaşam için sporun kitleselleşmesinin önemine değinen Başkan Ümit Uysal, “Vatandaşlarımız, haftanın 6 günü, yüzme havuzundan yararlanabilir. Kentimizdeki yüzme ve sutopu kulüpleri de üye olmak kaydı ile yine haftanın 6 günü, yüzme havuzunu kullanabiliyor. Yaz döneminde 6-12 yaş grubu, kış döneminde ise çocuk ve yetişkinlerimiz, ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projemiz kapsamında yüzme temel eğitimini veriyoruz. Yüzme sporunun gelişmesi için de, sporculardan ücret almamaları koşulu ile kulüplerimizin antrenmanlarını yapabilmelerine olanak tanıyoruz” diye konuştu.
NASIL YARARLANABİLİR?
Havuzdan yararlanmak isteyen vatandaşlar, Yeşilbahçe Mahallesi’nde bulunan Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu’na, sadece nüfus cüzdanı fotokopisi ile başvurabilir. Vatandaşlar, 1 veya 3 aylık abonelik işlemlerini yapıp, havuzdan yararlanmaya başlayabilir. 12 saati kapsayan, 1 aylık abonelik ücreti 100 TL, 36 saati kapsayan 3 aylık abonelik ücreti ise 275 TL’dir. Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu’ndan yararlanma konusunda 444 80 07 numaralı telefondan da bilgi alınabiliyor.