Muratpaşa Belediyesi, bölgede faaliyet gösteren 33 futbol, 8 basketbol ve 7 voleybol olmak üzere toplam 48 takıma, 3 bin 628 adet spor malzemesi dağıttı.
Muratpaşa Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren 33 futbol, 8 basketbol ve 7 voleybol takımına spor malzemesi dağıttı. Muratpaşa Belediyesi fuayesinde düzenlenen törene Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, spor kulüplerinin yöneticileri, sporcular ve Türkiye Şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor U17 Genç Futbol takımı katıldı.
3 BİN 628 ADET SPOR MALZEMESİ
Törende, toplam 48 takımın 804 sporcusuna top, çanta, forma, şort ve çoraptan oluşan 3 bin 628 adet spor malzemesi spor kulüplerinin yöneticileri ile antrenörlerine teslim edildi. Spor malzemesi dağıtım töreninde, Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Şube Başkanı Metin Bulut, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür plaketi takdim etti. ASKF Başkanı Metin Bulut, “Sporcularımıza ve kulüplerimize desteklerinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“SEVGİ VE SAYGI İÇERİSİNDE SPOR YAPALIM”
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana amatör spor kulüplerimize bütçemiz çerçevesinde yardımda bulunuyoruz. Muratpaşa’da sanat, kültür ve spor faaliyetlerinin artması için büyük çaba sarf ediyoruz. Okullarımıza spor salonları yapıyoruz. Dört spor salonunu hizmete açtık ve okullarımıza spor salonu yapmaya devam edeceğiz. Ufkumuz açık olsun, sevgi ve saygı içerisinde spor yapalım” diye konuştu.