Muratpaşa Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi ilkokullardan Anadolu liselerine Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı tüm okullarının yenilemeden tadilata ve iç ve dış cephelerin boyanmasına kadar okulların ihtiyacını karşılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nce 15 okulda gerçekleştirilen çalışmalar Ağustos sonunda tamamlanacak.
Muratpaşa Belediyesi’nde Başkan Ümit Uysal’ın talimatlarıyla yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi Milli Eğitim’e bağlı okullarda başladığı çalışmalar tamamlandı. Talepler doğrultusunda 15 okulda Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce Haziran ayında başlatılan çalışmalar ay sonunda tamamlanacak. Çalışmalar kapsamında Ramazan Hatice Savaş Özel Eğitim ve Uygulama Okulu’nun pencere ve korkulukları boyandı. Kazım Şen Öz Ortaokulu’nun sıhhi tesisat çalışması yapıldı, Azize Kahraman Halk eğitim Merkezi ve Yenigöl İlköğretim Okulu iç ve dış cepheleri boyandı. Banu Ufuk Cömertoğlu ilköğretim Okulu’nda koridorlar ve derslikleri boyayan Muratpaşa Belediyesi, Ahmet Bileydi İlköğretim Okulu’nun da dersliklerini boyadı.
Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bahçe duvarına 50 metre panel çit çeken Muratpaşa Belediyesi, Barbaros İlköğretim Okulu’nun eskiyen 2 basketbol potasını yenileyip, okul bahçesine voleybol direkleri yerleştirdi ve 10 adet bank montajının gerçekleştirdi. Nadire Konuk ilköğretim Okulu’nun aydınlatma montajını da Ağustos ayının ilk haftası tamamlayan Fen İşleri ekipleri, Naciye Manavuşak İlköğretim Okulu bahçe duvarı boya işini de tamamladı.
Ekipler, 4 okulda ise yenileme, tadilat ve boya çalışmalarına devam ediyor. Melahat Faraçlar İlköğretim Okulu’nda tuvaletlerin bölme, kapı seramik işleri sürerken ahşap tezgahlı grup lavabolarının tadilatını da gerçekleştirecek. Hakkı Tatoğlu İlköğretim Okulu’nda ise 75 metrekare taban seramiği değiştirilmesi, lavabo ve plastik asma tavan tadilatları çalışmalarını devam ederken Levent Aydın Anadolu Lisesi bahçe duvarı boyanması işi de hafta içinde tamamlanacak.