Muratpaşa Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Toplulukları (MEST) kurslarına devam eden kursiyerler, dönem sonundaki büyük sergiye hazırlanıyor.
Muratpaşa Belediyesi’nin, Muratpaşa Kaymakamlığı işbirliğiyle düzenlediği ve Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinin görev aldığı kursların 2015-2016 dönemi sona eriyor. MEST’te, 14 merkez bulunan 46 atölyede 67 branşta kurs gören 4 bin kursiyeri, yıl sonu sergisi heyecanı sardı. ‘Üreten Eller’ adı ile 25 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30’da açılacak büyük sergi, 30 Mayıs’a kadar ziyaretçilerini bekleyecek. Büyük sergide; kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri beğeniye sunulurken müzik toplulukları da mini konserler verecek.
BAŞKAN UYSAL’DAN DAVET
Kursiyerlerin, eserlerini ekonomiye kazandırabilmeleri için girişimcilik dersi de verildiğini ve e-ticaret konusunda da çalışmaların sürdüğünü ifade eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “MEST, bir eğitim kurumu gibi hizmet veriyor. Tüm komşularımızı, kursiyerlerimizin eşsiz eserlerini görmeye davet ediyorum” diye konuştu.