Sanatçı Orhan Aykut, Büyükşehir Ramazan etkinlikleri kapsamında Antalyalılara sanat müziği ziyafeti yaşattı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerinde ünlü Sanatçı Orhan Aykut, Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerini seslendirdi. 8 yaşında piyano ile başlayıp, lise çağlarında keman ile devam ettiği müzik kariyerinde Kubbealtı Akademisi’nde aldığı musiki eğitimi sonrası hızlı adımlarla ilerleyen sanatçı, seçtiği repertuarla dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
DİLLERDEN DÜŞMEYEN ŞARKILAR
Antalyalılara ‘Sefalar Getirdiniz’ şarkısı ile merhaba diyen Aykut, gece boyunca seslendirdiği şarkılarla alkış aldı. Türk Sanat Müziği ziyafetinin yaşandığı gecede Orhan Aykut, ‘Duydum ki Unutmuşsun, Yıllar Sonra Rastladım, İnleyen Nağmeler, Sevemez Kimse Seni, Gönül Penceresinden’ eserleri seslendirdi. Orhan Aykut, “5 yıldır Antalya’ya geliyorum, her gelişimde daha da gelişiyor ve güzelleşiyor, inanılmaz bir havası var” şeklinde konuştu.
ENGELLİ KIZI KIRMADI
7’den 77’ye konser alanını dolduran vatandaşlar gece boyunca hep bir ağızdan Orhan Aykut’a eşlik etti. Engelli bir kız hayranının, “İstanbul Sokakları’nı benim için söyler misin?” isteğini kırmadı. Sahneden inen Aykut, repertuarında olmamasına rağmen şarkıyı engelli hayranı ile birlikte seslendirdi.