Antalya Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanlığı, Subay ve Astsubay Temel Eğitimi 11’inci dönem mezunlarını törenle verdi. Törende, Sahil Güvenlik Okul Komutanı Kıdemli Albay Kamil Ömer Erselcan ve 11’inci dönem birincisi Sahil Güvenlik Teğmen Abdulkadir Turan birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından dereceye giren subay ve astsubaylara Antalya Valisi Muammer Türker, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kaya ve komutanlar tarafından diploma ve ödülleri verildi.
Mezun olan Türkmenistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti mensubu misafir askeri personele diplomalarının verilmesinin ardından, dönem birincisi olan kursiyer subay ve astsubay, Yaş Kütüğü’ne dönem plaketini çaktı.
Törene, Antalya Valisi Muammer Türker, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem, Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kaya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, Sahil Güvenlik Eğitim ve Öğretim Komutanı Kıdemli Albay İlhan Kayış, Sahil Güvenlik Okul Komutanı Kıdemli Albay Kamil Ömer Erselcan, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Kıdemli Albay Fatih Erhan, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı Binbaşı Önder Göksel ve mezun olan kursiyer aileleri katıldı.