Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin yapılan olağan üstü genel kurulunda, mevcut Başkan Ali Gülaydın ve ekibi Mehmet Cesur listesine karşı üstün gelerek seçimden zaferle çıktı.
Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olağan üstü genel kurulu Serik Belediyesi Düğün Salonu’nda yapıldı. Yapılan seçime mevcut başkan Ali Gülaydın ile Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Kooperatifin kurucu başkanı Mehmet Cesur aday oldu. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Ahmet Tural’ın Divan Başkanlığı’nı, Divan Katip üyeliklerinin birlik yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ünal, Veysel Topçu, Hakkı Salur, Muratpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Turgut Bucak’ın yaptığı genel kurul Sabah saat 10:00 da üyelerin içeriye salona alınmasıyla başladı. Toplam 618 üyenin 566’ı genel kurula katılırken açık oylama kabul edilen seçimde 564 oy kullanıldı. Mevcut Başkan Ali Gülaydın 313 oy alırken, Mehmet Cesur 251’da kaldı. Seçimi kazanan başkan Ali Gülaydın “Kendisine destek veren yeniden bu göreve getiren esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ali Gülaydın, Mustafa Ateş, Mustafa Iltar, Veli Karasu, Ahmet Koca.