Antalya’nın Kaş ilçesi Çavdır Mahallesi’nde sokakta yaşayan 84 yaşındaki Hasan Doğan’a Büyükşehir Belediyesi tarafından konteynır ev gönderildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Çavdır Mahallesi’nde sokakta yaşadığı tespit edilen 84 yaşındaki Hasan Doğan’a yardım etti. Büyükşehir Belediyesi Kaş Hizmet Koordinatörlüğü ile Kaş Belediyesi’nin talebi, Başkan Menderes Türel’in talimatıyla, 84 yaşındaki Hasan Doğan için konteynır ev gönderildi. Çavdır Mahallesi’nde uygun bir alan hazırlanarak, konteynır ev monte edildi. Kaş Koordinatörü Mustafa Şalvarlı’dan evinin anahtarını teslim alan Hasan Dede, sevince boğuldu.
ARTIK BİR EVİM VAR
Yaşlı adam kışın soğukta, yazın sıcakta kalacak yer bulamamanın zor olduğunu belirterek, kendisine sahip çıkan Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Menderes Türel’e teşekkür etti.
Kaş Koordinatörü Mustafa Şalvarlı da “Hasan Dede sokakta yaşayan kimsesiz ve halkın yardımıyla hayatını sürdüren birisiydi. Şimdi artık sıcak bir yuvası var. Öylesine mutlu oldu ki bu bize yeter. Onun mutluluğu ve gülümsemesi bizim için çok önemli. İhtiyacı olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” dedi.