Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 26 yıl önce öğrencisi olduğu Naciye Havva Manavuşak İlkokulu’nu ziyaret ederek laboratuvar, spor hazırlık alanları ve çok amaçlı salon armağan etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün de mezunu olduğu Naciye-Havva Manavuşak İlkokulu’na, Kepez Belediyesi tarafında armağan edilen laboratuvar, çok amaçlı spor salonu ve spor hazırlık odaları düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ilk öğretmenleri olan Musa Uluk ve Kenan Koçman da açılışa onur konuğu olarak katıldı. Okul bahçesinde gerçekleşen açılış töreni, okul öğrencilerinin çeşitli gösterileri ile başladı.
"BUGÜN ÇOK ANLAMLI BİR GÜN"
Okulunu ve öğretmenlerini hiç unutmadığını ifade eden Hakan Tütüncü, geçen 26 yılda hiç eskimeyen anılarının olduğunu söyleyerek, “Bugün çok anlamlı bir gün. Kenan ve Musa hocalarım beni 1985-1990 yılları arasında bu okulda beni okuttukları zaman, bu okulun en güzel yeri o eski laboratuvardı. Bugün yaptığımız yerdeydi ve biz teneffüslerde merdivenin altındaki pencereden o laboratuvara bakardık. Son ziyaretimizde aldığımız kararla, o eski alan yeniden güzel hatıraların yaşanacağı bir eğitim yeri olacak dedik ve bugün burada açılışını yapıyoruz” dedi.
ÖĞRETMENLERİNİ UNUTMADI
Programa katılan iki emekli öğretmenine plaket taktim ederek teşekkürlerini sunan Tütüncü, çocuklara öğretmenlerin önemini anlattı. Açılış törenini öğretmeleri ile yapan Tütüncü, “Ben nerede gördüysem, onların ellerini öptüm ve onları hiç unutmadım. Biz öyle bir terbiyeden, öyle bir kültürden geliyoruz ki bize bir harf öğretenin kırk yıl kölesi oluruz. Öğretmenlerinizin elinde şekillenecek ve geleceğe yürüyeceksiniz. Bütün öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum” diye konuştu.