Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Başkan Yücel, Vali Karaloğlu’na Alanya ve belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, görevine başlamasının ardından Antalya’nın ilçeleri arasında ilk ziyaretini Alanya’ya gerçekleştirdi. Vali Münir Karaloğlu ile beraberindeki heyeti, Kaymakam Tanrıseven, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve kurum amirleri Kaymakamlık binası girişinde karşıladı.
Vali Karaloğlu, ilk olarak Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven’i ziyaret etti. Vali Münir Karaloğlu, Alanya Kaymakamlığı’nda Tanrıseven ve kurum müdürleri ile gerçekleştirdiği toplantının ardından Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu belediye girişinde karşıladı. Başkan Yücel ve Vali Karaloğlu, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve protokol üyeleri ile birlikte başkanlık makamına geçti. Başkanlık makamında devam eden görüşmede Başkan Yücel, Vali Karaloğlu’na kentin sorunları ve belediyenin hizmetleri ile ilgili bilgi verdi.
Başkan Yücel, Vali Karaloğlu’na Alanya Belediyesi’nin muz bitkisinin lifinden ürettiği tablo, ayakkabı ve dokumaları takdim etti. Muz lifi ürünlerini çok beğendiğini ifade eden Vali Karaloğlu, muz lifi ürünlerini dikkatle inceledi ve ürünlerin yapılışı hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonunda Başkan Yücel, ziyareti için Karaloğlu’na teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Vali Karaloğlu, daha sonra Alanya’nın tarihi ve turistik yerlerinde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel de bu ziyaretlerde Vali Karaloğlu’na eşlik etti.