Antalya Valisi Münir Karaloğlu, yaşanan darbe teşebbüsüne yönelik twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Karaloğlu, açıklamasında Antalyalı vatandaşlardan meydanları terk etmemesini istedi.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, dün gece başta Ankara ve İstanbul olmak üzere yurdun bir çok yerinde yaşanan darbe teşebbüsüne yönelik twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Yaşanan olay karşısında Türkiye’ye, millete, Antalya’ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Karaloğlu, “Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizden gelecek resmi açıklamaya kadar, meydanları terk etmeyelim. İrademize sahip çıkalım. Çanakkale şehitlerinin arasına katılan şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifa yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Türkiye’nin yerli ve milli güçleri iş başındadır. Hainler hesaba çekilme sırasında çekecekleri cezayı beklemektedir” ifadelerin kullandı.
16 Temmuz’a aydın bir gün olarak başladık
Darbe teşebbüsünde bulana askerleri lanetlediğini ifade eden Karaloğlu, “Allah bu zalimlere fırsat vermesin. aderimize kahramanca sahip çıkan tüm vatandaşlarımızı kutluyorum. Bir kez daha bu milletin bir ferdi olmaktan onur duydum. Antalya’da millet, polis, bürokrasi, sivil toplum, medya, siyasiler olarak hep birlikte, Türkiye’nin yanında saf tuttuk. Ülkemize suikast yapan hainlere, milli irade dersi verdik. Yenildiler. 16 Temmuz’a, aydınlık bir gün olarak başladık. Cumhurbaşkanımız, meclis, hükümet, muhalefet, ordu, polis, medya, sivil toplum, millet bu alçak kalkışmaya karşı birlik olduk. Milletine alçakça saldıran hainler, 90 kardeşimizi şehit ettiler. Bir çok vatandaşımızı düşmanca yaraladılar” açıklamasını yaptı.