Multigroup Alanyaspor Asbaşkanı Bilal Gömeç ve Bursa Orman İşletme Müdürlüğü’ne atanan Kulüp Başkan Yardımcısı Cihat Yıkıcı, Antalya Valiliği’ne atanan Bursa Valisi Münir Karaloğlu’na Alanyaspor forması hediye etti.
Asbaşkan Bilal Gömeç ve Başkan Yardımcısı Cihat Yıkıcı, İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı Yeni Valiler Kararnamesi’ne göre Bursa Valiliği’nden Antalya Valiliği’ne atanan Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti. Asbaşkan Bilal Gömeç ve Başkan Yardımcısı Cihat Yıkıcı, 13 Haziran’da Antalya’daki görevine başlayacak Vali Münir Karaloğlu’na üzerinde ismi yazan Alanyaspor forması ve atkısı hediye etti.
Vali Karaloğlu, play-off şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Alanyaspor’u tebrik ederek ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Antalya’nın, Türkiye’nin en üst ligi olan Spor Toto Süper Lig’de 2 takımla temsil edilecek olmasının büyük bir şans olduğunu belirten Karaloğlu, "Antalya ve Alanya turizmin Süper Lig’inde boy gösteriyordu. Şimdi de futbolun Süper Lig’inde boy gösterecek" dedi.
Gömeç ve Yıkıcı tarafından hediye edilen Alanyaspor forması ve atkısı ile poz veren yeni Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Antalya ve Alanya olarak el ele vereceğiz ve Süper Lig’de başarılı olacağız. Takımlarımız için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.