AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.

Başkan Vural mesajında "Kadınlarımız aile kurumunun temel yapı taşıdır, milletimizin baş tacıdır. Fedakarlığı, çalışkanlığı ve üretkenliğiyle her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sunan kadınlarımızı, hayatın her alanlarında etkin bir şekilde görmek bizleri mutlu etmektedir.

Türk kadını tarihimizin derinliklerinden günümüze kadar toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, her devirde feragat ve fedakarlıkların en yücesini yapmışlardır. Kurtuluş Savaşında; kanını, canını, emeğini ve evladını memleketin kurtuluşuna ve bağımsızlığına adamıştır. Bu ülkenin Mehmetçiklerini dünyaya getiren binlerce şehit analarının içinde olduğu onurlu Türk kadını, özverili ve üretken çalışmaları ile aileyi ve toplumumuzu şekillendiren en önemli varlıktır.

Başta sevgi ve saygı olmak üzere her türlü güzelliği hak eden özverili kadınlarımızın, sosyal ihtiyaç ve beklentilerinde yanlarında olmak, hayatımızdaki yerini ve katılımını artırıcı tedbirleri almak, hak ve özgürlüklerinin daha da ileriye götürülmesine yönelik çalışmalarda bulunmak en önemli görevlerimiz arasında olacaktır.

Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü kutlar, saygılar sunarım."dedi.