Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Van, Hakkari, Elazığ ve Bitlis’te güvenlik birimlerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırılarını şiddetle kınadı.
Başkan Köksoy, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Van, Hakkari, Elazığ ve Bitlis’te polis ve askerimize yapılan bombalı saldırılarda çoğu sivil olmak üzere şehit ve yaralılarımız var. Bu hain saldırılar milletimizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenler tarafından sinsi planları olsa da, kardeşliğimize asla nifak sokamayacaklardır.
Aziz milletimiz her daim birliğini ve dirliğini koruyarak dimdik ayakta ve her ferdimiz birlik ve beraberlik içinde vatana millete bağlı birliğinin dirliğinin yanındadır.
Bu hain saldırılar karşısında her zamankinden çok daha fazla birbirimize sarılmamız, teröre, teröriste ve terörün arkasındaki odaklara karşı dik duruşumuzu sürdürmemiz gerekmektedir.
Yapılan bu hain saldırıyı nefretle kınıyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza ise yüce rabbimden acil şifalar vermesini niyaz ediyorum. Milletimizin başı sağolsun."