Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından günlerdir Ardahan Belediyesi önünde halkla birlikte Vatan Nöbeti’ne devam eden Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Pazar günü düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne tüm Ardahanlıları davet etti.
Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy 7 Ağustos Pazar Günü Saat:15.00’da tüm Türkiye’de eş zamanlı düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi için yaptığı basın açıklamasında; “Dosta güven düşmana korku için, tüm dünyaya birliktelik mesajı için, tarihin akışını değiştiren bir milletin tarih yazan fertlerinden biri olmak için, tek millet, tek bayrak, cennet vatan Türkiye için Pazar saat 15:00’da PTT kavşağındayız. Zafer Demokrasinin, Meydan Milleti’ndir. Tüm hemşehrilerimizi darbecilere ve destekçilerine vereceğimiz demokrasi dersi için Pazar Saat:15.00’da PTT kavşağına davet ediyorum.” dedi.
Köksoy, "Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu yeniden canlanacak. Buraya parti rozetiyle değil herkes ay yıldızlı bayrağıyla gelecek. Böylece ülkemizde darbe süreciyle ortaya çıkan birlik, kardeşlik, dayanışma ruhu PTT kavşağında düzenlenen miting ile zirveye çıkmış olacak." ifadelerini kullandı.