Uzun zamandır tahrip halde olan yollara ilgili kurumlar ilgilenmeyince vatandaşlar sorunu çözmek için çaba sarf etmeye başladı.
İlçe merkezine bağlanan bütün köy yollarında oluşan çukurlar kazaya davetiye çıkarıyor. İlgili kurumların çukurların kapatılması yönünde herhangi bir çalışma yürütmeyin durumdan rahatsız olan vatandaşlar kendileri çukurları doldurmaya başladı.
Çıldır Eşmepınar köyü güzergahında oluşan çukurlar araçları tahrip etmenin yanı sıra kazaya sebebiyet verecek şekilde bozulunca vatandaşlar duruma el attı.
Eşmepınar köyü güzergahında ki çukurları el arabası ile dolduran Osman Yılmaz "Yollar çok fazla tahrip olmuş durumda araçlarımızda ağır hasarlar oluyor. Ayda bir Ön takımları komple yaptırmak zorunda kalıyoruz. Çukura düşmemek için tarlara çıkmak zorunda kalıyoruz. Yetkililer herhangi bir çalışma yürütmüyorlar. Bende bir vatandaş olarak çukurları el arabası ile toprakla dolduruyorum. Maddi zararlarımızı bir kenara bırakalım akşamları yollar daha tehlikeli bir hal alıyor. Fark edilmeyince kaza yapma olasılığı yükseliyor. Can kaybına sebep olduktan sonra mı yapılacak bu yollar. Birileri bu durumla ilgilensin artık, gündüzleri işe gidiyorum, akşamları demokrasi nöbetine katılıyorum, tatil günlerinde yollardaki çukurları dolduruyorum. Yetkililer ne iş yapıyor anlamış değilim" dedi.