AK Parti Çıldır İlçe Başkanlığı, AK Parti Ardahan Gençlik Kolları ve AK Parti Çıldır Gençlik Kolları ile birlikte Çıldır’da Cumhurbaşkanlığı Sistemini anlatan evet gazetesi dağıttı.

AK Parti Çıldır İlçe Başkanlığı, 16 Nisan Anayasa referandumu çalışmalarına hız vererek Çıldır İlçe merkezde bulunan tüm işyeri ve dükkanları dolaşarak esnafa ve vatandaşlara evet gazetesi dağıttı.

16 Nisan günü yapılacak olan referandum öncesi ilçede esnafı ve vatandaşları Cumhurbaşkanlığı Sistemi hakkında bilgilendirdiklerini belirten AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, "Referandum seçimlerine günler kala Ardahan ve Çıldır Gençlik Kollarımız ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini halkımıza anlatarak değişen 18 madde hakkında bilgiler veriyoruz. EVET, gazetemizi herkese ulaştırmaya çalışıyoruz ve tüm vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın partimize olan ilgisi bizleri fazlası ile mutlu ediyor. Bizler siyaseten kazanmak maksadıyla mücadele vermiyoruz. Uykusuzluğumuzun, yorgunluğumuzun, sabahında işe gideceğimiz halde sokaklarda olmamızın tek bir nedeni var. O da bu milletin bekası ve geleceği. Ecdadın emanet ettiği bayrağı, bizler en yukarıya çekecek olanlarız. Dürüstlükten ve gerçeklikten ayrılmadan, dünyanın parçalamak istediği güzel ülkemize fayda sağlayacak her alanda mücadele edeceğiz. Benimle birlikte kapı kapı dolaşıp EVET gazetemizi halkımıza ulaştıran AK Parti Ardahan Gençlik Kollarımıza ve Çıldır Gençlik Kollarımıza çalışmaları ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.