Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Çıldır Belediyesine yol süpürme ve temizlik aracı hibe edildi.
Çıldır Belediyesi tarafından hazırlanan hibe projesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunularak, yol süpürme ve temizlik aracı hibe edilmesi çalışmalar neticesin de onaylanmıştı. Onaylanan yeni yol temizleme aracı geçtiğimiz günlerde belediyeye teslim edildi.
Çıldır İlçesinin temizliği konusunda hassas olduklarını belirten Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, "Belediye olarak öncelikli görevlerimizden birisi de ilçemizde çevre temizliğidir. Göreve geldiğimiz günden beri, temiz bir çevreye sahip Çıldır için çalışıyoruz." dedi.
İlçenin Aşıkşenlik ve Yıldırımtepe mahalleri ile birlikte geniş bir yerleşim alanına sahip olduğunu belirten Başkan Azizoğlu, "İlçemizde Belediye hizmetlerini en güzel şekilde yerine getirmek için araç ve iş makinaları parkımızı sürekli yenilemeyi ve güçlendirmeyi amaç edindik. Daha öncede ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda kullanılmak üzere bir çok aracı belediyemizin bünyesine kazandırmıştık. Geçtiğimiz günlerde de Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından Yol Süpürme ve Temizleme aracı İlçemizin temizliğinde kullanılmak üzere Belediyemize hibe edildi. Amaçlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı her geçen gün artırarak sürdürüyoruz. İlçemizin güzelliği ve ilçe halkımızın refahı bizim en büyük huzur kaynağımızdır. Temizlik hizmetlerinde kullanılacak bu aracımızın ilçemize hayırlı olmasını diler, emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.