Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı 29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftası münasebetiyle Çıldır Çok Programlı Anadolu Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi.
Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural, Yönetim Kurulu Üyesi Suat Ballıkaya, Çıldır Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Uğur İlhan Çıldır Kızılay Gençlik Kolları Başkanı Volkan Erdem yönetim kurulu üyeleri Soner Çelik, Batıkan Coşkun Çıldır Lisesi öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.
Çıldır Çok Programlı Lisesi Konferans salonun da gerçekleşen seminerde Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı öğrencilere Türk Kızılayı Hakkında Genel Bilgiler sunarak Çıldır’da yürütmüş oldukları faaliyetlerden oluşan slayt gösterisini izletti.
Kızılay haftası dolayısı ile düzenlenen resim,şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.
Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural " Türk Kızılayı Ülkemizdeki en önemli sivil toplum kuruluşudur. 1868 yılında kurulan Türk Kızılayı 148 yıldır insan ıstırabının dindirilmesi için faaliyet yürütmektedir. Bizlerde Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı olarak ilçemizde bir çok faaliyet yürütmekteyiz. çalışmalarımız gönüllülük esasına göre devam etmektedir. Faaliyetlerimizle ilgili olarak hazırladığımız slayt gösterisini beraber izlediğimizde faaliyetlerimizi daha yakından görmüş olacaksınız. Kızılay Haftası münasebetiyle gençlik kollarımızla beraber sizlerle bu günü paylaşmak ve düzenlenen yarışmalarda dereceye giren arkadaşlara hediyelerini sunacağız. Bizi zaman ayırdığınız için başta Okul yönetimi nezdinde hepinize teşekkür ederim" dedi.