Ardahanlı iş adamı Aziz Gökhan Karaku, Ardahan’ın yeni dönemde layık olduğu yere gelebilmesi için tüm kesimleri elbirliğiyle, omuz omuza çalışmaya davet etti.
27. Dönem Ardahan Ak Parti Milletvekili Aday adayı İş adamı Aziz Gökhan Karakuş, Ardahan’ın geleceği ile ilgili yaptığı açıklamada, siyasilerden iş adamlarına, STK temsilcilerinden bürokratlara, gazetecilerden akademisyenlere kadar, tüm kesimlerin Ardahan için elbirliği, gönül birliği yapması gerektiğini söyledi. Karakuş, “Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerine ulaşabilmesi, her ilin, her ilçenin gelişimiyle mümkün olacaktır. Ardahan’ın gelişimi, yeni dönemde layık olduğu yere gelebilmesi için çalışmalıyız. Bu konuda Ardahan sevdalısı her kişi ve kurum elini taşın altına koymak, üzerine düşeni yapmak zorunda. ” diye konuştu.
HERŞEY ARDAHAN İÇİN…
Ardahan’ın uzun yıllardır, ağır koşullar nedeniyle sürekli göç verdiğini hatırlatan Karakuş, “İşsizlikten eğitime, sosyal hayattan sağlığa kadar memleketimizin çeşitli sorunları bulunmaktadır. Bütün bu konularda son yıllarda Ardahan’da çok önemli yatırımlar yapıldığını görmekte ve mutluluk duymaktayız. Ancak her şeyi devletten beklememek gerekir. Türkiye’nin, hatta dünyanın dört bir yanında yaşayan biz Ardahanlılar da şehrimiz için bir şeyler yapmalıyız. Ardahan’ın gelişmesi, işsizliğin azalması, batıda ne varsa aynısının Ardahan’da da olması için birlikte hareket etmeliyiz. Ardahan’ın ihtiyaç duyduğu özel sektör yatırımlarının gerçekleşmesi, insanlarımızın refah seviyesinin yükselmesi, hemşerilerimizin Ardahan’dan göç etmek yerine orada kalarak ata-dede topraklarına sahip çıkması, ancak sıkıntılarının giderilmesiyle mümkün olacaktır.” dedi.
ARDAHAN YATIRIMA MÜSAİT
Karakuş, Ardahan’ın sanayiden turizme, tarımdan tekstile kadar yüzlerce sektörde yatırıma çok uygun bir kent olduğunu da vurgulayarak, “Ardahan’a yalnızca kamu yatırımları değil, özel sektör yatırımlarının da yapılması, istihdam ve üretim artışının sağlanması gerekmektedir. Bereketli toprakları, coğrafi konumu, çalışkan, aydın ve yeniliklere açık insanları ile Ardahan, bütün bu yatırımları, iyi bir sosyal yaşamı, insanca yaşamayı fazlasıyla hak etmektedir. İhtiyaç duyduğu yetişmiş insan gücüne kavuşması, bu insanların istihdamını karşılayacak yatırımların yapılması, halkımızın mutlu, huzurlu bir şekilde hayatını idame ettirebilmesi için dünyanın her yerindeki Ardahanlıları, Ardahan için tek yürek olmaya çağırıyorum.’’ şeklinde konuştu.