Son çıkan kararname ile Batman İline atanan Ardahan Valisi Ahmet Deniz kent protokolüne ve iş adamlarına iftar yemeği verdi.
Polis evinde verilen yemeğe, Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, Ardahan Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve eşi Cevriye Köksoy ile protokol üyeleri ve eşleri katıldı.
Yemeğin ardından veda konuşması yapan Vali Deniz, Dünyada hiçbir şeyin baki olmadığını ve bir gün Ardahan Valiliği görevinin de son bulacağının bilincinde görevini yürüttüğünü anımsatarak konuşmasına şöyle devam etti:
’’Kelimeler düğümleniyor. Mesleğimizin gereği, sevmeden, o yöreyle bütünleşmeden kesinlikle yapılamaz. Oranın bir üyesi olmak zorundasınız. En ücra köydeki vatandaşın derdiyle dertlenmek zorundasınız. Zaten bu mesleğin güzelliği orada, o tadı ve hazın almanın keyfi inanın çok fazla. Çünkü Ramazan ayındayız, bu ay gönül yapma ayı, gönüllere dokunma ayı ve aslında her ayın, her günümüzün o şekilde olması lazım. Zaten insanlığın da ihtiyacı olan şeyler bunlar.’’ Şeklinde konuştu.
Veda yemeğinin sonunda Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, misafirlerle tek tek vedalaştı.