Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Posof ilçesine giderek, ilçede ziyaret ve incelemelerde bulundu.
İlçeyi ziyaretinde Vali Deniz’i, Posof Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ve Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar karşıladı. Karşılamanın arından Vali Deniz, İlçe Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu ile birlikte asfalt çalışması yapılacak olan Yeniköy gurup köy yolları ile yol bakım ve onarım çalışması yapılacak Sarıçiçek yolunda incelemelerde bulundu.
Köy yollarında ki incelemelerinin ardından Kumlukoz köyüne giden Vali Deniz, şehit babası Cemal Taş’ı evinde ziyaret etti. Taş ve ailesiyle bir süre özel görüşen Vali Deniz daha sonra Türkgözü Sınır Kapısı’na gitti. Sınır Kapısı’nda incelemelerde bulanan Vali Deniz, ardından Türkgözü köyüne giderek, vatandaşlarla sohbet etti ve talepleri dinledi. Vali Deniz, Türkgözü Sınır Kapısı’nda iyileştirme çalışmalarının yapılabilmesi için devam eden mahkeme sürecinin bitmesinin beklendiğini bildirdi.
Posof’a yeni yapılacak hastanenin önümüzdeki günlerde ihale edileceğini, ayrıca ilçede bir de sentetik çim halı saha yapılacağını da belirten Vali Deniz, Yeniköy grup yolunda ise sezon içerisinde sıcak asfalt çalışması yapılacağını kaydetti.