Gençlik ve Spor Bakanlığının, Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize ettiği 2016-2017 Okul Sporları Yıldız Kızlar ve Erkekler voleybol grup müsabakaları Kazım Karabekir kapalı Spor Salonunda başladı.

Ardahan’da 12 ilden 450 sporcu, antrenör ve idarecinin katıldığı Voleybol Grup Müsabakaları tektik toplantısına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür vekili Damla Bektaş, Spor Şube Müdürü Adnan Korkut, Voleybol İl Temsilcisi Gökmen Arslankılıç, Hakem ve İl temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

4 gün devam edecek olan müsabakaların teknik toplantısı öncesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Adnan Korkut, yaptığı konuşmada, “Ardahan’da sporcularımızı ve konuklarımızı ağırlanmaktan büyük mutluluk duyuyoruz Ardahan ili olarak böyle önemli bir organizasyona ev sahibi yapmayı ilimiz spor gençliği açısından çok önemli buluyoruz. Bundan sonrada bu tur organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Bütün illere ve takımlara müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.

Voleybol Grup Müsabakalarına Kız ve erkekler Grubunda Van, Ağrı, Artvin, Bayburt, Erzurum, Gümüşhane, Iğdır, Kars, Muş, Rize, Trabzon ve Giresun illeri olmak üzere toplam 12 katılıyor.