Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesindeki Yeşil yöre kasabasında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

İddialara göre halasının oğlu tarafından cinsel istismara mağdur kalan Ayşegül A. Hayatının en kötü dönemlerini geçirdi.

İddialara göre, 12 yaşında tacize uğrayıp, 13 yaşında anne olan Ayşegül A. Yaşadığı kötü günleri Haber46’ya anlattı.

Bundan 11 yıl önce halamın oğlu tarafından cinsel tacize uğradım. Ailem beni zorla S.A’a verdi. Çok geçmeden hamile kaldım, 13 yaşında oğlum oldu. Her gün şiddet gördüm, her gün dövüyordu, zorla sahip oldu. 14 yaşıma geldiğimde ise kızım oldu. Evden kaçmayı çok denedim başaramadım. Şikayet ettim olayın üstünü kapattılar beni ölümle tehdit ettiler. Yalan ifade verdirdiler ve yetkililer benim küçük yaşta olmama rağmen bunları hepsini biliyordu. Bana zorla 17 yaşında resmi nikah yaptılar. Sonra çocuklarım da şiddet görmeye başladı. Bende çocuklarımı alıp evden kaçarak devlete sığındım. 4 yıl devlet koruması altında kaldım, yanımıza yaklaşamadılar. Boşanma ve cinsel istismar dan şikayette bulundum. Türkoğlu adliyesinde aile hakimi çocuklarımın velayetini S.A’a verdi. Şikayet dosyamı kapattılar.

Okumak istiyordum, çocukluğumu elimden aldılar. Arkadaşlarım okula giderdi, bahçede oyunlar oynarken ben hamile olduğum için uzaktan izlemekle yetinirdim. Tek bir gün bile yüzüm gülmedi. Yetkililerden yardım bekliyorum ‘dedi.

Ayşegül A.'nın iddialarına göre, Yeşilyöre kasabasında hala küçük yaşta evlilikler devam ediyor. 

Boşanma davası açan Ayşegül A. , S.A'dan boşandı. 

Çocuklarını hala göremeyen Ayşegül A. yektililerden yardım istiyor.