Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde alkol alan gençler arasında çıkan kavga kısa sürede büyüyünce polis müdahale etti. Yaklaşık 20 kişinin karıştığı kavgada içki şişeleri ve sopalar kullanıldı. Yaşanan kavga anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Olay Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Atatürk Kültür Merkezi’nin arka tarafından alkol aldıkları kız arkadaşlarına oradan geçen başka gençlerin laf atması üzerine tartışma çıktı. Sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Arkadaşlarına saldırıldığını duran çok sayıda gençte olaya karışınca kavga bir anda büyüdü. Çevredeki esnaflar kavgayı ayırmak için araya girmeye çalışsalar da başarılı olamadı.
Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgaya karışanların bir çoğu polis gelmeden olay yerinden kaçarken Y.G.A. (24) aldığı sopa darbelerle kafasından yaralandı. Y.G.A. olay yerine çağırılan 112 ambulansı ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kavgaya karışan yaralı Y.G..A.’nın arkadaşları U.A. (24)ve E.A. (19) kardeşler ifadelerinin alınması için polis tarafından karakola götürüldü.
KAVGA ANI SANİYE SANİYE KAMERADA
Yaklaşık 20 kadar gencin bir birlerine tekme, tokat ve sopalarla saldırma anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamera görüntülerine de yansıdı. Görüntülerde gençlerin kavga etmeleri ve vatandaşların kavga edenleri ayırmaya çalıştıkları görülüyor.
Polis kavgaya karışıp olay yerinden kaçan şüphelileri bulmak için çalışma başlatırken, soruşturma sürüyor.