KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’da iki evin yanarak küle döndüğü yangın sonrasında kaybolan ve 22 gündür kendilerinden haber alınamayan Çataloğlu ailesine ait olabileceği düşünülen kan ve vücut parçalarının bulunduğu ormanlık alana komando timleri sevk edildi.

Kastamonu’nun Bürme köyünde 22 gün önce çıkan yangında evleri yanan ve kendilerine ulaşılamayan 5 kişilik Çataloğlu ailesine ait olabileceği iddia edilen kan ve vücut parçaları bulundu. Bürme köyü ormanlık alan yolunda bulunan bağırsak parçaları ve kan izleri sonrasında jandarma olay yeri inceleme ekipleri olay yerine sevke edildi. Kan ve vücut parçalarının olduğu yerde incelemelerini tamamlayan jandarma olay yeri inceleme ekipleri, alanda ayı izleri, küçük kemik parçaları ve kürk parçaları da buldu. Ekipler, yerdeki kan izlerinden DNA testi için örnekler aldı.

Bu gelişme üzerine Kastamonu Jandarma Komutanlığına bağlı 2 komando timi, ormanlık alana sevk edildi. Alana gelen komandolar, ormanlık alanda derinlemesine arama ve tarama faaliyetleri başlattı. Yapılan aramalarda 5 kişilik ailenin cesetlerine rastlanmazken, komando ekiplerince çalışmaların sürdürüleceği öğrenildi.