Tekirdağ’da freni boşalan kamyon bir evin duvarına çarptı. Ev sahibi yaşlı kadın, kamyonun çarpma anından hemen önce mutfağa geçince kazayı ucuz atlattı.
Edinilen bilgiye göre, Yüzüncüyıl Mahallesi’nin Şenkal Sokağı’nda, sokağa tuğla boşaltan ve sürücüsü belirlenemeyen 34 AAZ 04 plakalı bir kamyon, freninin boşalması sonucu tedbir için lastikler önüne konulan büyük taşı da aşarak 85 yaşındaki Emine Demir’in evine çarptı. Emine Demir, kamyon gelmeden iki dakika önce orada oturduğunu belirtti. Emine Demir, “Karnım çok acıktı. O sırada içeriye geçtim. Elime ekmek aldığımda, birden büyük bir ses ile evin titrediğini hissettim. O anda çok korktum” dedi.
MAHALLE SAKİNLERİ İLE TUĞLA İŞÇİLERİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI
Kamyonun bir apartmana çarptığını gören kamyon sürücüsü, olay yerinden kaçarken, çarpmanın etkisiyle, sokağa dökülen mahalle sakinleri ile tuğla boşaltan işçiler arasında sözlü tartışma yaşandı. Olay yerine gelen trafik polisleri, tartışmanın daha fazla büyümemesi için çaba göstererek, olay yerinde güvenlik önlemleri aldı.
Mahalle sakinlerinden İbrahim Yeni, o sırada evde oturduğunu ifade ederek, “Dışarı çıktım baktım kamyon geliyor. Ondan sonra hemen kendimi içeri attım” diye konuştu.
Kamyonun çarptığı binada maddi hasar yaşanmazken, olay yerine getirilen kurtarıcı ile, kamyon olduğu yerden çekildi.