18 ayrı suçtan aranan bir şahıs, Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği kamyon hırsızlığının ardından polis tarafından yakalandığı belirtildi. Şahsın çaldığı kamyon ise İstanbul’da ele geçirilerek sahibine teslim edildi.
Konu ile ilgili Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kent merkezinde bir kamyon hırsızlığı olayının meydana geldiği ve bunun üzerine polis tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldığı kaydedildi. Açıklamada olayla ilgili şu ifadelere yer verildi:
“Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından il merkezinde meydana gelen kamyon hırsızlığı ile ilgili olarak detaylı çalışma başlatıldı. Kendini farklı bir isimle tanıtan şüpheli bir şahıs yakalanırken, yakalanan şahsın 18 ayrı suçtan yakalamasının olduğu belirlendi. Şahsın tarafından çalınan kamyonun ise İstanbul’da olduğu öğrenildi. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak yapılan çalışmalar sonucunda çalınan kamyon İstanbul’da ele geçirilerek sahibine teslim edildi. Gözaltına alınan şahıs ise adli makamlara sevk edildi.”