Antalya’nın Alanya ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada 5 kişi yaralandı, karayolu 1,5 saat trafiğe kapandı.
Kaza, akşam saatlerinde Avsallar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D-400 karayolu üzerinde Serdar Sever yönetimindeki 34 NÇ 9841 plakalı araç, hemen yanında seyir halinde olan Deniz Yağmur yönetimindeki 33 DLB 9841 plakalı TIR’a yandan çarptı. Kazanın etkisi ile savrulan araca, hemen arkasında bulunan Bekir Akar yönetimindeki 07 NLJ 08 plakalı otomobil çarptı. Otomobilin arkadan çarptığı 34 plakalı araç bu kez Emrah Sönmez idaresindeki 07 H 5558 plakalı minibüse çarparak durabildi. 07 NLJ 08 plakalı otomobil ise önce şarampole yuvarlandı, ardından elektrik direğine çarparak durdu.
Kazada 07 NLJ 08 plakalı otomobil sürücüsü Bekir Akar ve aracında bulunan 2 çocuk ile 34 NC 9841 plakalı araçta bulunan Serdar Sever ve Figen Yıldırım olay yerine gelen ambulanslar ile merkezde bulunan hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.
Jandarma ve Bölge Trafik Amirliği ekipleri kaza yerinde önlem alırken, yol yaklaşık 1,5 saat trafiğe kapandı. Avsallar’dan İncekum’e kadar yaklaşık 300 araçlık konvoy oluştu. Kazaya karışan araçlar ise kurtarıcılara yüklenirken, tır yol kenarına çekildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.