Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde fıstık işletmeciliği yapan Ali Solmaz, fıstık işlerken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce vuruldu. Ağır yaralanan Solmaz, 7 gündür süren yaşam savaşını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Yavuzeli ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Yöreli Caddesi üzerinde fıstık işletmeciliği yapan 33 yaşındaki Ali Solmaz, bir hafta önce iş yerinin bahçesinde fıstık işleme makinesinde çalışırken, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin av tüfeği ile saldırısına uğradı. Ağır yaralanan Ali Solmaz, olayın ardından çağrılan 112 sağlık ambulansı ile Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Solmaz bir haftadır süren yaşam savaşını kaybetti. Solmaz’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Otopsinin ardından ailesine teslim edilen cenaze Yavuzeli ilçesine bağlı Beğendik Mahallesi’nde defnedildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan polis, alayın fail ya da faillerinin belirlenmesi için çalışma yürütüyor. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polisin soruşturması sürüyor.