Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir kaportacı dükkanına yapılan silahlı saldırıda 1’i ağır 2 kişiyi yaraladı.
Olay, saat 18.00 sıralarında Yeni Sanayi D-9 Blokta faaliyet gösteren oto kaporta atölyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen Murat S.(45) ve Selman Ö.(50) bir süre önce telefonla konuşarak kavga etti. Sözlü tartışmanın ardından Selman Ö., plakasız motosikletiyle Murat S.’nin dükkanına geldi. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine motorunun heybesinde bulunan kalaşnikof marka silahla 15 el ateş eden Selman Ö., Murat S. ve yanında bulunan Bahri Ö.’yü yaraladı. Olay yerinden motoruna binerek uzaklaşan saldırgan kayıplara karıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine 112 ekipleri yaralıları Nazilli Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan Bahri Ö., ağır yaralı olarak Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kasığından yaralanan Murat S.’nin ise ameliyata alındığı bildirildi.
SALDIRGANIN SİCİLİ KABARIK ÇIKTI
Olay yerinden motoruyla Bozdoğan-Muğla yoluna doğru kaçtığı tespit edilen Selman Ö.’nün, akaryakıt istasyonundan 30 TL’lik benzin alarak, kaçtığı öğrenildi. Selman Ö.’nün bundan 4 yıl önce de Sultanhisar’ın Atça Mahallesinde bozuk telefon tartışması sonucu iş yeri sahibini bıçaklayarak, araya giren babasını da öldürmüştü. Ayrıca bununla da yetinmeyen Selman Ö. 13 Temmuz 2012 günü ovada bulunan bir evin bahçesinde A.V. isimli bayana tecavüz etmeye kalkıştığı sırasında kendisine müdahale eden kadının kocası H.V.’yi de bıçaklayarak ağır yaralamıştı.
Saldırı sonrasında saldırganı yakalamak için çalışma başlatan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü, şehrin giriş ve çıkış noktalarında güvenlik önlemleri aldı.