Aydın’da meydana gelen trafik kazasında Emekli komiserin kullandığı otomobil yoldan çıkıp karşı şeritten gelen kamyona çarptı. İncir bahçesine uçan otomobilin sürücüsü Emekli Komiser Ali Aydoğan (67) ile eşi Nurhayat Aydoğan (62) feci şekilde hayatını kaybetti.
Kaza Aydın Denizli Karayolu Pınardere Mevkii´nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Denizli´den Didim Akbük’e tatile giden emekli Komiser Ali Aydoğan’ın kullandığı 20 ZA 441 plakalı özel otomobil Pınardere mevkiinde yol çalışması yapılan alanda kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Karşı yoldan gelen 09 JM 664 plakalı İbrahim Doğan’ın kullandığı kum yüklü kamyonla çarpışan otomobil daha sonra incir bahçesine fırladı.
Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü emekli Komiser Ali Aydoğan ile yanında yolcu olarak bulunan Nurhayat Aydoğan feci şekilde hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden Aydoğan çiftinin cenazeleri Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kazada, araç sürücüsü İbrahim Doğan ve görgü şahidi bir vatandaş otomobilin çok süratli olduğunu ve bölünmüş yolda birden kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek kamyona çarptığını belirttiler.
Kaza nedeniyle Aydın-Denizli istikametinde trafik akımı bir süre kontrollü olarak sağlanırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Kamyon sürücüsü İbrahim Doğan gözaltına alınırken kaza yapan otomobilin Emekli Komiser Ali Aydoğan’ın kızı Zerrin Aydoğan üzerine kayıtlı olduğu öğrenildi.