Bağcılar’da sivil bir polis ile 2 kişi arasında "yan bakma" meselesi yüzünden çıkan kavgada vurularak hayatını kaybeden 5 yaşındaki Suriyeli kızın vurulma anı, kameralara yansıdı. Görüntülerde bir kadın, silahtan çıkan kurşunla yaralanan Suriyeli kızı kucağına alarak olay yerinden uzaklaşıyor.
Bağcılar Güneşli Meydanı’nda otobüs durağında bekleyen sivil kıyafetli bir polis memuru ile Coşkun A. ve yanında bulunan kişi arasında “yan bakma” meselesi yüzünden tartışma çıkmıştı. Biri sabıkalı ve araması olan 2 şahıs polise saldırmaya ve o esnada silahını elinden almaya çalışmış, boğuşma esnasında silahtan çıkan kurşun, 5 yaşındaki Suriyeli kız çocuğuna isabet etmişti. Suriyeli kız yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamazken, silahtan çıkan diğer mermiler ise Coşkun A. ve yanındaki kişiye isabet ederek yaralanmalarına neden olmuştu. Yaşanan o korku dolu dakikalar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
VURULAN SURİYELİ KIZI KUCAĞINDA TAŞIDI
Görüntülerde, yaşanan olay sırasında vatandaşlar bir anda paniğe kapılarak kaçmaya başlıyor. Kaçanlar arasında kucağında çocuk olan bir kadın da görülüyor. Kadın bir süre sonra kucağındaki çocuğu zemine bırakıyor. Vurularak hayatını kaybeden Suriyeli kızın üzerine bir kadın kapanıyor. Suriyeli kızı daha sonra bir kadın kucağına alarak olay yerinden uzaklaştırıyor.