Başkent’te, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün, otomobiliyle başka bir araca arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Kaza, saat 03.00 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Eskişehir-Ankara Karayolu üzerinde seyreden Levent Ş.’nin hakimiyetindeki 06 LOD 73 plakalı araç, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nın önünde, şoförünün ismi belirlenemeyen 35 AC 4336 plakalı araca arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle savrulan 35 AC 4336 plakalı araç, metrelerce sürüklenerek yol kenarında bulunan yaya kaldırımına çıktı. Sürüklenen aracın içerisinde bulunan Burak M., İrfan D., Ersin D. Ve Mustafa D. yaralandı.
Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ve ambulans intikal etti. Otomobilde sıkışan Burak M., sağlık ekiplerince kurtarıldı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından 112 ekiplerince tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Polis, alkolmetre ile 06 LOD 73 plakalı aracın sürücüsü Levent Ş.’nin alkollü olup olmadığını kontrol etti.
Kazanın görgü tanığı İbrahim Hazer, “06 LOD 73 plakalı araç, süratli geliyordu. Ben 110 kilometre hızla gidiyordum. Yanımdan geçerken benim arabam sarsıldı. Beni teğet geçip bu arabaya vurdu” diye konuştu.
Kaza anında Eskişehir-Ankara Karayolu üzerinde aracıyla seyreden Rabia Sert isimli vatandaş ise “Önce arabamızı geçti, daha sonra bu arabaya çarptı. Araba çarpmanın etkisiyle savruldu” şeklinde konuştu.
Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.