Başkent’te önce bir araca, ardından bir binanın demir korkuluklarına çarpan otomobil, taklalar atarak bahçeye düştü. Kazada sürücü yaralanırken, sürücünün akrabası olduğu öğrenilen genç telefonla aradığı annesine, “Bir şey olmadı anne, giderken bir takla attık” dedi.
Kaza, saat 01.00 sularında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mithatpaşa Caddesi’nden Sıhhıye istikametine giden 06 DK 5324 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park ettiği yerden çıkmak isteyen 06 BC 8741 plakalı otomobile çarptı. Aşırı süratli olduğu iddia edilen otomobil, daha sonra Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’nin demir korkuluklarına çarparak taklalar atıp bahçeye düştü. Kazayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücü Hayri Kemal K.’yi hastaneye kaldırdı. Sağlık ekiplerinin yaralıya müdahalesi sırasında aynı otomobilde bulunan ve yaralının akrabası olduğu öğrenilen genç, kazayı telefonla ailesine bildirdi. Telefondaki annesini teselli etmek isteyen genç, “Hafif bir kaza yaptık, ablamı da ara haber ver. Bir şey olmadı anne, giderken bir takla attık, bir şey yok” diye konuştu.
Takla atan otomobilin içinden çıkan alkollü içki şişeleri dikkat çekti. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.