Beylikdüzü’nde dün yaşanan tekne faciasında denizde kaybolan 2 kişiyi arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kayıpların aileleri ise bir umutla denizden gelecek mutlu bir haberi bekliyor.
Beylikdüzü açıklarında dün içerisinde 5 kişinin bulunduğu tekne batmış, Erkan K. (32) balıkçılar tarafından yaralı halde kurtarılmıştı. Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışmaları sonucunda İmdat Gökdeniz ile Cemal isimli şahısların cesetlerine ulaştı.
Sahil Güvenlik ekiplerinin Koray Gökdeniz ile Haydar isimli iki kişiyi denizde arama çalışmaları devam ediyor. Denizde kaybolan 2 kişinin yakınları ise karada endişeli bekleyişleri hala devam ediyor. Kayıp aileleri ise bir umutla denizden gelecek mutlu bir haberi bekliyor.
Koray Gökdeniz’in dayısı Ramazan Başaran, arama çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, “Şu anda arama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Akşamdan bu yana olay yerinde bekliyoruz. Bize söyledikleri sahil kurtarma ekipleri tarafından bölgede 10 tane ekip tarafından çalışma yapıldığı” dedi.